Velkommen tilbage min ven

Weekendens strabadser

Weekendens strabadser

Det hele startede fredag. Min søster havde sørget for, at samle familie og venner, til aftensmad. Det endte med en tur i byen, som jeg sent vil glemme.

 

Jeg drak – ja du læste rigtig, hele 6 coronaer, og så var jeg ellers flyvende det meste af natten. Det skal lige siges, at sidst jeg var fuld, var til min lillebrors bryllup for 4 år siden.

 

I løbet af aftenen har jeg overvejet at begynde og ryge igen, mistet min astmaspray, tisset med åben dør, stjålet en bilnøgle, åbnet en fremmeds mands bukser, holdt håret for en pige, danset til mine fødder gjorde ondt, brokket mig over at skulle tage toget hjem- selvom vi skulle i taxi, været forundret over – og blevet pisse sur over, at taxi turen kun tog 10 min, flækket et stykke af min fortand også har jeg givet slip og hygget mig.

 

Alt det på en bytur? Øhm, ja og der er mere endnu.

 

Vi danser. Alle danser. Man står tæt. Hold kæft, hvor står man tæt. På et tidspunkt danser jeg med en fyr, altså hvor han kom fra og hvem han var, ved jeg ikke. Men jeg ved, at det var ham som jeg stjal bilnøglen fra. Eller måske stjal jeg den ikke, det er lidt sløret den del, men det var noget med jeg skulle holde hans bil nøgle og måske glemte jeg bare at give den tilbage. Nå men, mens jeg danser med bil-nøgle-fyren, er der rimelig proppet på dansegulvet og midt i det hele kan jeg mærke en hånd gå ind under min kjole. Der er en hånd, som tager mig på røven, og bevæger sine fingre mellem mine ben. Bil-nøgle-fyre holder har hænderne sine over hovedet ! Jeg bliver sku forvirret. Med et går det op for mig, at at der må være en idiot bag mig. Jeg vender mig promte om, også sker det. Sidse 17 år er tilbage. Jeg smækker manden en syngende lussing, som kommer helt nede fra gulvet. Du kan seriøst høre klasket og folk vender sig om mod os. Min hånd er i seriøs smerte. Manden går seriøst i chok og råber, at jeg er en syg kælling og at jeg må forvente, at blive taget på. Normalt ville jeg lige trække vejret, men fulde Sidse er en liga for sig selv, så jeg sviner idioten til, alt i mens bil-nøgle-fyren og hans venner går amok. Og lige der startede slåskampen. Hvad der ellers skete ved jeg sku ikke helt, men nogen blev smidt ud og andre dansede videre og jeg skulle tisse.

 

I morges stod jeg op, øm i hele kroppen og med tømmermænd, der sagde spar to.

 

Alligevel fik jeg taget mig sammen og sat mig på spinnings cyklen kl lidt i 12. Jeg var klar til 60 minutters spinning, som viste sig at være 90 minutter.

 

Jeg kørte 24 minutter, før jeg måtte stå af for, at brække mig. En klog ville nok være stoppet, men jeg nægter som altid at give op. Så jeg satte mig tilbage på cyklen. Jeg cyklede 17 minutter og måtte af igen, ganske rigtig jeg tog lige en bræk tur mere. Ærligt, jeg vil heller brække mig, end at trække mig.

 

Og mens jeg sad der på gulvet og havde ondt af mig selv, kom spørgsmålet i mit hovedet. “Vil du leve eller dø?” Og jeg vil fucking leve !

 

Så jeg rejste mig, satte mig tilbage op på cyklen og cyklede timen færdig.

 

Kl 11.30 i dag sætter jeg mig igen på cyklen og cykler 3 timer spinning, bare fordi jeg kan.

 

Tak fordi du læser med <3

 

XoXo
Sidse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen tilbage min ven