GoMentor - passer perfekt i lommen

Drømmen der blev knust.

Det er mandag. Det er nat. Det er mørkt. Jeg er ikke sikker på om jeg er vågen. Måske er det bare en drøm. Smerten er for stor, til at være en drøm. Jeg slår øjnene op. Jeg ligger i sengen. Mit ben er i krampe. Smerten stopper ikke.
Kl er 12.15. sidder jeg på briksen hos lægen. Lægen undersøger mit ben. Mine tåre triller. Det gør ondt. Lægen fortæller og fortæller. Mine muskler er ikke i bedring. Det er blevet værre. Det eneste jeg hører er:
Sidse, du må ikke cykle til Paris”.
Min drøm er knust.
Jeg har kæmpet så længe for den her drøm. Kæmpet for mig. Mørket klamre sig til mig. Jeg kæmper ikke engang imod. Jeg er knust. Jeg er et med angsten. Jeg er ligeglad med den. Angsten kan rende mig i røven. Jeg vil bare væk. Væk fra det hele.
Det er noget fucking lort. Jeg er skuffet. Jeg er rasende. Jeg er knust. Jeg er ked af det og det vil jeg nok være den næste tid. Når jeg er klar rejser jeg mig igen, men nu, nu vil jeg bare være….
Jeg har ikke flere ord tilbage.
XoXo
Sidse

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GoMentor - passer perfekt i lommen