Den dårlige og den gode nyhed

GoMentor – passer perfekt i lommen

//Reklame//
Jeg har lige været på ferie på Mallorca.
For at komme der hen måtte jeg på et fly, hvilket ikke er en af mine favorit transport midler. Faktisk er det nummer 7 på listen. Det er kun af nød, at jeg flyver, jeg ville meget heller kører i bil eller på cykel (Skrev jeg seriøst det!).
Kan du gætte hvad der sker når jeg skal flyve? Jeg får angst. Før jeg overhovedet satte mig i flyveren, havde jeg angst. Ikke for at flyve, men for at undvære A. Det er seriøst noget af det værste jeg ved. Bare det at vide, at jeg ikke skulle ligge ved hans side om natten og putte, satte katastrofe tankerne i gang. Det der helt teknisk skete var:
Jeg fik angst. Jeg skal undvære A. 
Det skabte mere angst. Tænk nu hvis jeg aldrig ser ham igen. 
Så fik angsten angst. Tænk nu hvis det betyder, at jeg skal dø. 
Så fik angstens angst, angst. Tænk nu hvis flyveren styrer ned. Måske overlever jeg det ikke. Hvad nu hvis jeg drukner. 
Men så skete det, jeg kom i tanke om jeg bare kunne skrive til Andreas som er min psykolog via mit Gomentor 24/7 abonnement. Så der sad jeg, oppe i 36km højde og skrev mine inderst tanker ned. Lige der i al angsten kom jeg tilbage til nuet. Det der med, at have sin psykolog med i lommen og bare være et klik væk fra den professionelle hjælp, giver mig tryghed. Jeg elsker, at jeg kan gå tilbage i samtalen jeg har på GoMentor app, for det gør, at jeg kan se de øvelser Andreas har givet mig. Det er også mega fedt, at kunne se tilbage og se hvor langt jeg egentlig har rykket mig på kort tid.
Efter at være landet og kørt på hotellet, var jeg ude og gå en tur alene langs vandet. Jeg går normalt aldrig tur alene, for tænk nu, hvis jeg ikke kan finde vej tilbage eller det er mørk og jeg bliver kidnappet. ( A har forresten sagt, at hvis jeg en dag blev kidnappet, skulle jeg bare vise dem mit shoppeforbrug også ville de sætte mig tilbage, hvor de tog mig. Og hvis den taktik ikke virkede kunne jeg bare begynde, at fortælle om Harry Potter).
Nede på Strandpromenaden, som det så flot hedder, satte jeg mig på en bænk med den lækreste mandarin is. Mens jeg sad her, bippede der en besked ind i min GoMentor App fra Andreas og jeg kunne i ro og mag tænker over verdens situationen, mine følelser og gennemgå de spørgsmål han stillede mig. GoMentor giver mig en enorm frihed i forhold til det at “gå til psykolog”. Det er lige pludselig på mine primisser. Det er når jeg har tid og lyst. Når jeg har noget på hjertet. Det er når jeg føler mig tryg, at jeg kan svare på de sværeste spørgsmål og det er når jeg føler friheden, at jeg kan give slip.
Jeg siger det igen og igen, jeg vil anbefale GoMentor 24/7 til alle der har brug for hjælp.
Du kan læse meget mere om GoMentor i mit tidligere blogindlæg her.. 
På deres hjemmeside her.. 
Eller på deres Instagram GoMentordk (kommer link)
Husk lige du får 10% rabat med koden: SIDSE10
XoXo
Sidse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dårlige og den gode nyhed