Min 30 års fødselsdag

GoMentor

Reklame

GoMentor online terapi

 

I slutning af februar måned, tikkede der en besked ind på min Instagram profil. Den var fra en profil der hed “ GoMentor”. De skrev, at jeg virkede som en ærlig og troværdig person, og at de gerne ville tilbyde, at hjælpe mig i forhold til min angst, med et online terapi forløb. Efter en lang samtale, med hvad der var en af jordens mest tålmodige mænd, fik vi aftalt rammer og betingelser for forløbet. En ting jeg altid gør, når jeg laver samarbejder er, at sige, at jeg ikke vil lyve om det pågældende produkt, så vil jeg heller lade være med at give omtalen. Det var GoMentor helt med på og straks gik processen igang. Jeg fik talt med de to samme medarbejder der hjalp mig og besvarede alle mine spørgsmål til punkt og prikke og som satte hele processen igang. Jeg var så heldig, at jeg fik lov at være med til at teste GoMentors nye abonnement “GoMentor 24/7 Live”. I abonnement får man en mentor, som man kan skrive med 24/7 alle hverdage, samt to videosamtale om måneden.

Jeg valgte, at jeg gerne ville fokusere forløbet på min angst og på at få generelle redskaber til håndteringen af den. Også ville jeg gerne prøve, at have en mand. Tidligere har mine andre psykologer og coaches været kvinder, så jeg ville gerne prøve noget nyt. GoMentors kundeservice matchede mig med tre forskellige mentorer og ud af dem valgte jeg Andreas, som jeg syntes matchede mig bedste. Også var det ellers bare at hente app’en og komme igang med skriveriet.

Jeg var lidt skeptisk i starten, men jeg indrømmer det gerne. Jeg er helt oppe og ringe over hvor fucking fedt det her samarbejder er. Det er det absolut bedste samarbejde jeg har takket ja til.

Jeg er vild med mit GoMentor 24/7 Live abonnement og jeg kan virkelig, se en stor fordel i det med at skrive sammen, men også, at have live video samtaler.

Matchet med min psykolog virker så godt. Jeg bliver udfordret på helt nye måder og kan mærke at jeg rykker mig. Andreas er super dygtigt og efter vores første videosamtale skete der en dybere connection.

Det var svært, at skrive med en man aldrig havde mødt eller set i starten. Det var også mærkeligt, at skulle beskrive alle sine tanker og følelser på skrift. Det var i hvert fald en udfordring, fordi jeg ikke var sikker på om Andreas forstod min humor, mine ord og fordi jeg følte at han ikke kendte mig. Det gjorde han heldigvis og det vendte så hurtigt og alt blev nemmere og nemmere. Efter vores videosamtale er vores samarbejde blevet meget dybere og intens, det har virkelig givet mig et skub i den rigtige retning.

Det at kunne sidde der hjemme og både skrive og have video samtaler er genialt. Tidligere har jeg haft problemer med at kunne få tider hos anden min psykolog fordi jeg arbejder 9-17 hver dag. Også giver det bare en tryghed, når man sidder i sit eget hjem.

Det var den fedeste oplevelse da jeg havde min første videosamtale. Jeg sad i min egen sengen med en kop chai, nattøj og dynen henover mig under hele samtalen. Det gav en seriøst tryghed og jeg fik virkelig åbnet op og arbejdet intenst med min angst.

Lige nu har jeg taget GoMentor/Andreas med i sommerhuset. Det lyder sku sjovt at skrive, men det der med at have sin psykolog med i lommen er genialt. Jeg er vild med, at jeg kan gå tilbage og læse vores samtale. Det hjælper mig til, at huske de aftaler vi har indgået og det er dejligt at kunne se sin egen udvikling på skrift. Det at sidde og skrive sin følelser ned, mens man sidder på sit yndlings sted beroligende og afslappende.

I min story på Instagram spurgte jeg jer, hvad i gerne ville vide om GoMentor. Så her kommer de hyppigst stillede spørgsmål og svar.

 

Hvordan fungere match funktion?

Hyppigst er det GoMentors supportafdeling der matcher en op. Dette sker efter, at man som bruger har udfyldt et spørgeskema. Her krydser man af eller beskriver hvad man har brug for hjælp til. Man kan også skrive specifikke forventninger. Jeg skrev for eksempel at jeg gerne ville have en mand. Når matchet er lavet, modtager man info om psykologen/coachen. Jeg fik faktisk tre muligheder, der kunne passe til det jeg søgte. Så jeg læste om dem alle tre og besluttede mig for en jeg følte jeg connectede med. Der er dog også mulighed for helt selv, at vælge sin mentor.

Jeg brugte også tid på, at læse de forskellige mentorers klient anbefalinger, som faktisk fortæller rigtig meget om forløb, samtaler og teknikker. Det var også med til, at jeg valgte min mentor.

 

Er man sikret den samme psykolog/coach/psykiatere hver gang man skriver?

Ja! Når man er blevet matchet op med sin “Mentor”, er det kun den person man er i kontakt med.

 

Hvad hvis matchet ikke fungere optimalt? Kan man så skifte.

Hvis man som klient ikke føler, at der er god kemi mellem sig selv, og sin mentor, så bliver man matchet op med en af de andre mentorer. Her er der igen også mulighed for selv at gå ind, og vælge sin nye mentor.

 

Er man sikret en professionel rådgiver?

Ja! Alle GoMentors mentorer er uddannede, og pt har GoMentor 376 kvalificerede mentorer, der står klar til at hjælpe.

 

Hvad kan få man få hjælp til?

GoMentors Psykologer, psykoterapeuter, coaches, livsstilsvejledere, dækker mange forskellige erfaringsområder hvor de hver især kan hjælpe, og det dækker alt fra stress, angst, depression, sorg, personlig udvikling til parterapi, dating, familie, job, cv skrivning, eksamensangst osv.

 

Hvordan er sikkerheden, i forhold til fortrolighed?

Al kommunikation mellem dig og din mentor er krypteret, alle samtaler er 100 % fortrolige.

 

Kan man tilkøbe ekstra videosessioner?

Ja, du kan tilkøbe videosessioner eller live-chat udover dit abonnement, hvis din mentor tilbyder det.

 

Kan man være anonym ?

I GoMentor 24/7 kan du vælge, om du vil være anonym eller ej. Du vælger selv dit brugernavn og er ikke forpligtet til at oplyse alder og andre personlige oplysninger til din mentor.

 

Hvad koster et GoMentor 24/7 abonnement?

Med GoMentor 24/7 får du fortrolig online-terapi og -coaching med gratis oprettelse. GoMentor tilbyder mange forskellige typer abonnementer. Priserne er:

GoMentor 24/7 Light, 124 kr./uge. Binding 4 uger. Månedlig pris: 496 kr. Man kan skrive med sin mentor og få svar to gange om ugen.
GoMentor 24/7 Basic, 249 kr./uge. Binding 4 uger. Månedlig pris: 996 kr. Man kan skrive med sin mentor og få svar alle ugens dagen.
GoMentor 24/7 Live, 349 kr./uge. Binding 4 uger. Månedlig pris: 1.396 kr. Man kan skrive med sin mentor alle ugens hverdage, samt have 2 live video samtaler.
GoMentor 24/7 Live+, 449 kr./uge. Binding 4 uger. Månedlig pris: 1.796 kr. Man kan skrive med sin mentor alle ugens hverdage, samt have 4 live video samtaler.

Betalingen finder sted, når du er blevet tildelt en mentor og man kan altid opsige eller sætte sit abonnement på pause.Desuden har GoMentor tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke føler, at du får den hjælp du har brug for, kan du få pengene tilbage.

 

Få 10% rabat ved brug af rabatkoden: SIDSE10

 

Nu vil jeg sætte mig og kigge på vandet, mens jeg vil tænke over hvordan jeg skal klare dagens udfordringer fra Andreas.

 

God påske

XoXo

Sidse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 30 års fødselsdag