Bil aktiviteter

Bauer skincare

 

 

 

Det der stress og angst, påvirker simpelthen så mange ting. Det der lige nu, er påvirket mest er min hud. Min krop er på overarbejde, og den er ikke på toppen. Mine læber er så tørre – hvilket de kun plejer, at være i minus grader. Mine hænder skaller, min hud er generelt bare tør, jeg får bumser ( undskyld, men teenager årerne er altså slut !!). Jeg har længe brugt de samme produkter, men det er som om deres virkning, ikke har været den samme på det sidste. Også ved jeg bare godt hvad der skal ske. Jeg skal i gang med, at finde en ny skincare serie (OH MY FUCKING GOD) det er næsten lige så irriterende som, at stå i kø kl 17 i netto. Eller få en parkeringsbøde. Eller børste tænder med sæbe. Eller tabe sin telefon i toilettet.

Som den trofast læser du jo er, ved du, at går jeg op i økologiske produkter, jeg må bare indse, at det er MEGET bedre for min hud. (hvorfor fanden havde jeg ikke den viden for 10 år siden). Så jeg faldt- eller jeg søgte efter nye økologisk produkter, jeg kunne prøve på min hud og fandt frem til BAUER skincare. TAK SKÆBNE !  Jeg ledte ikke længe, og nu har jeg fundet en ny energikilde i mit liv.

Jeg elsker – altså som i, nu tager jeg lige min vestegns kasket på- som i fan-fucking elsker min prøve pakke fra Bauer skincare.

Jeg vil helt klar anbefale dig, at købe en prøvepakke. Jeg ved godt selv, hvor svært det kan være, at skifte og bare prøve nye hudprodukter og plejeprodukter, så en prøvepakke var min nye start. Bauer skincare har en fantastisk prøvepakke til 89kr. Du kan finde den her..
Du kan også se alle BAUERS produkter på: www.bauerskincare.dk

Anmeldelse:

Jeg har både prøvet en coffee scrub og den nye summerscrub med kokos og hindbærkerneolie. De var super fine, og hver bøtte indeholdte nok produkt til to scrubs. Ærligt, så var jeg mest vild med coffee skrubben, sagde kaffeholikeren.

Der var også to lækre ansigtscreme med i pakke. En med havtorn og en med hyben. Konsistensen er cremet og blød. Den med havtorn var lidt tykkere og tog lidt længere tid, om at tørre i forhold til den med hyben. Skulle jeg vælge, ville jeg tage dem begge – hyben til hele ansigtet og og havtorn ville jeg bruge som øjencreme, da den virkelig har hjulpet på mine sorterander.

Så var der jo også lermasken. Den var altså svær, at blande til den rigtige konsistens. (Læs: måske var jeg lidt for utålmodig og måske er jeg bare lidt dårlig til opskrifter). Da den først kom på, var det hele lidt nemmere og al ventetiden værd. Den efterlader bare huden silkeblød.

Body butter (jeg er så dårlig til at sige det, og mens jeg skriver griner jeg sku lidt for mig selv). Body butter og body Olie kommer til, at være i mit faste inventar af beautyprodukter. Hold nu kæft, hvor er de bare fucking gode. (Ja ja, sproget Sidse). Billederne længere nede i indlægget taler vist helt for sig selv. Jeg har skiftes til, at smøre med produkterne og efter to dage, var mine hænder normale. Jeg er lykkelig. Altså som i da jeg vågnede og så mine hænder begyndte tårerne, at trille ned af mine kinder. Mine hænder er endelige normale igen. De her cremer er altså intet mindre end fan-fucking-tastike.

Det sidste produkt jeg prøvede, var deres Lipbalm – jeg er forelsket. Altså som i virkelig forelsket ! Jeg kommer aldrig tilbage til tidligere produkter, da denne lipbalm gør underværker for mine læber. Min læber er silke bløde. De er slet ikke tørre og sprækker mere og de gør ikke ondt.
Så meget vil jeg gøre for den lipbalm:
Vi er jo på ferie. Kl er 06.15. Jeg ligger i sengen på hotellet. Jeg kan ikke finde min lipm balm. Jeg splitter hele – som i hele hotelværelset ad, og kan stadig ikke finde den. Kl 06.25 jeg går i bilen, som står i et parkeringshus 5 min væk. Efter episoden har lipbalmen nu ligger i tasken.

Køb en lækker prøvepakke, og se om du ikke finder et eller flere dejlige og økologisk produkter, du fremover vil kunne bruge i din hverdag. Helt uden parfume, æteriske olier, parabener eller nogen dårlig kemi. Jeg er lykkelig for, at jeg turde tage springet og det samme er min hud.

XoXo
Sidse

Dette indlæg er sponsoreret/reklame.

 

FØR

 

 

 

EFTER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bil aktiviteter