Vasketøj

Presset pga. et tal

29 år. Det er da ingen alder… Eller..
okay, jeg har måske en lille smule pres over, at jeg fylder 29 år imorgen. Og som den kloge læser, (du selvfølgelig er), har du regnet ud, af det er den 1 april. Okay, hvis det er helt rigtig skulle jeg være født den 7 marts, men jeg ville ikke ud og blev derfor først født 24 dage senere ( det var aldrig gået, den dag idag). Min mor har tit fortalt, at det var fordi, at min moster skulle på ski ferie. Min moster sagde til min mor, at hun ikke skulle bekymre sig om at føde, når hun ikke var hjemme, for jeg ville først komme den 1 april. Og sørme så, der kom jeg den 1 april – var der nogle som troede på det lille mirakel ? Kun ganske få, resten skulle vist overtales rimelig meget, da de ikke skulle falde i en 1 april joke. Med en kampvægt på over 4kg og 10 cm kulsort hår, var jeg en ener. Hurtigt blev jeg kendt som punker baby’en, fordi mit hår kunne formes som en hanekam.
Håret er ikke længere sort, men stadig langt og tykt. Tiden er fløjet af sted og jeg kan blive lidt nervøs for, om jeg har nået det jeg egentlig ville med mit liv. I alt det flytterod jeg har, fandt jeg to lister med ting jeg ville opleve, fra dengang jeg var barn.
Listerne var meget lange, så har taget nogle af de punkter der fik smilet frem.

1. Finde kærligheden ( Tjek )
2. Bo sammen med Pihl ( Pihl, hvis du læser med, så savner jeg dig og dit venskab)
3. Blive uddannet til lærer eller psykolog ( blev pædagog og kan vel også kalde mig venskabspsykolog )
4. Besøge Berlin ( nyt rejsemål )
5. Tage på telttur til Bornholm ( endnu et nyt rejse mål – overvejer teltet)
6. Skrive en bog ( processen er igangsat)
7. Spise mere kage ( jeg elsker mit tidligere jeg).
8. Brug meget tid med familien ( JAAA)
9. Bliv ved med, at læs Harry Potter (selvfølgelig )
10. Opfind en næsevarmer- der er pæn! ( tror aldrig det kommer til og ske)
11. Sørg for at være lykkelig -hele tiden.
12. Til sidst på begge lister, stod der: p.s. vær venlig, kærlig og omsorgsfuld over for alle. Prøv at blive et bedre menneske.

Jeg er sku stolt. Imorgen (eller mandag) vil jeg udarbejde en ny liste, som jeg så, kan kigge tilbage på. Hvad står er dit vigtigst mål i livet?
Okay imorgen så sker det, 29 år. (Måske skal jeg blive bedre til, ikke at gå op i de skide tal). Familie og venner kigger forbi, til kager i lag, mors boller og taco ( som er tradition og mit speciale ). Jeg kan mærke, at jeg i år har brugt meget længere tid og mange flere kræfter på at gøre klar og forberede – nok fordi alting gør så langsomt. Men heller at det hele går langsomt, end at det hele er gået i stå. Angsten ligger i baggrund og titter frem nogle gange. Jeg er begyndt på en ny sætning, så angsten ikke får lov, at sætte sig så dybt fast.
” Hvad er det værste der kan ske ?”
Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vasketøj