DIY pileastiklinger

DIY pileastiklinger

Mine store Pilea plante har givet en masse babyer i løbet af den sidste uges. Hvilket giver anledning til at plante ud, desværre havde jeg ikke flere af de dåser tilbage, som jeg normalt bruger. I dag var jeg så en tur forbi den lokale genbrug, som altid plejer at være spækket med små urtepotter, men de havde ingen. Jeg overvejede om jeg bare skulle lave tomatsuppe til aftensmad og slå to fluer med et smæk. Mens jeg gik og kiggede på hylderne, fik jeg øje på det sødeste testel. Små hvide tekopper, med en lille hank og fine små blondedetaljer. Jeg var solgt på stedet. Meen jeg skulle jo ikke have tekopper, og der slog det mig, jeg bruger dem som urtepotter til mine små nye babyplanter. Nogle gange skal man huske og klappe sig selv på skulderen og sige godt tænkt, for hold nu op projektet er blevet fint og kopperne pynter allerede.

Dette skal du bruge
Små tekopper
Plantemuld
Friske babyskud / stiklinger
Vand
Flydende gødning

Guide
1. Vask kopperne med almindelig sæbe og skyl godt efter
2. Tag en svamp og kom flydende gødning på.
3. Tør indersiden af koppen med svampen.
4. Hæld plantemuld i koppen.
5. Hæld vand på jorden -så den bliver godt fugtigt
6. Stik lille fingeren i jorden og lav et hul.
7. Sæt din stikling ned i hulet.
8. Pres forsigtigt lidt jord hen og stillingen.

Tip
God ide til værtindegaveimg_0105 img_0104 img_0106

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY pileastiklinger